Despre viata

Posted: December 4, 2010 in .... the fuck?, MORI...de ras, Stuff
Tags: , , ,

Am facut 16 ani ieri si de-a lungul acestor ani am realizat cateva lucrui:

Pornind de la afirmatia universal acceptata cum ca “viata e o curva” am ajuns la urmatoarele concluzii:

1.Cand esti in intarziere, si trebuie neaparat sa prinzi un troleu/autobuz se vor intampla 2 chestii:

a) autobuzul va trece prin fata ta (fara ca tu sa ai cum sa-l opresti, desigur)

b) vei astepta intre 20 si 30 de minute pana sa vina  ( a) si b) se pot intampla consecutiv – defapt cam asa se intampla mereu – ceea ce e chiar de cacat…)

2. Daca in timp ce astepti un mijloc de transport iti aprinzi o tigare, in primele 10 spre 60 de secunde sigur va veni autozubul/microbuzul etc

*Daca, incercand sa faci sa vina un autobuz mai repede iti aprinzi o tigara, poti sa fumezi si un pachet intreg si nenorocitul nu va veni.

3. Cand ai invatat cel mai putin la o materie si nu esti pregatit deloc, sansele sa te asculte in ziua respectiva cresc cu 99%.

*Daca ai tocit ca un nebun exista mari sanse nici sa nu vada ca esti in clasa.

4. Daca ai scris ceva la un test care ti se pare ca e gresit, il tai, apoi il refaci in alt mod, mereu primul mod (cel taiat) va fi cel corect.

5. Daca chiulesti de la o ora in interiorul sau in imprejurimile scolii/liceului sansele sa fi prins cresc exponential in ultimele 10 minute inainte sa se sune.

6. Trei sferturi din profii de sport sunt alcoolici.

7. Daca iti faci abonament pentru un mijloc de transport in comun, nu vei da de nici un control niciodata, dar o singura data sa nu mergi fara bilet pentru o statie, si vei fi prins.

8. Cand nu iti faci copiute la un test, ai fi avut sanse stupid de mari sa o fi folosit. In schimb, cand iti faci copiuta o sa fie al dracului de greu sa o folosesti de cele mai multe ori.

9. Melodia care iti suna in cap deodata, care iti place si o fredonezi…nu iti vei aduce aminte niciodata cum dracului se cheama.

10. Prietenul tau cel mai bun te va face (indemna) sa fumezi si sa bei, in schimb, un prieten oarecare ti-ar spune ca nu este sanatos si se va oferi sa te ajute sa nu fumezi (bautu’ deh….cine nu bea?).

 

Leave a comment